Carta d.o.o. osnovana je snažnom ženskom voljom i mišlju da hrvatski čovjek može mnogo. U međuvremenu, od osnutka su nam se priključili i muški članovi, kako u rukovođenju, tako i u proizvodnom procesu.

Danas brojimo između 30-40 stalno zaposlenih djelatnika, pri čemu se ponosimo jednakom zastupljenošću oba spola, unatoč zahtjevnoj i ponekad surovoj proizvodnji.

Želja nam je iz godine u godinu rasti, kako brojčanim pokazateljima, tako i zajedništvom i prosperitetom kako za naše djelatnike, tako i za naše kupce, dobavljače i sve ostale dionike. Unatoč brojnim preprekama, zakonodavstvu i birokratskim stupicama, sretni smo što je naš proizvod uvijek proizveden jednako kvalitetno, udovoljavajući tako svim zahtjevima iz uredbi Europske Unije i zakonodavstva Republike Hrvatske.

Misija


Misija naše tvrtke jest proizvodnjom ambalaže koja udovoljava najvišim standardima i potrebama pakiranja uživati višegodišnje zadovoljstvo naših kupaca, partnera i ostalih dionika.

Vizija


Vizija naše tvrtke je postati snažan europski lider u proizvodnji papirnate ambalaže, vođen iskustvom, hrabrošću i znanjem.