Industrijske papirnate vreće u našem proizvodnom procesu dijelimo na otvorene i ventil vreće. Izrađujemo ih od jednog do više slojeva papira kako bi odolijevale svim vrstama punjenja, a gdje kupac samostalno može odabrati boju vanjskog sloja papira. Boja vanjskog sloja papira može biti bijela ili smeđa, odnosno tzv. natron ili izvorna boja papira.

Na zahtjev kupca, jedan od slojeva papira može biti zamijenjen HDPE folijom ili polietiliziranim papirom, ukoliko je materijal koji će se u vreću puniti higroskopan ili mastan. Na vanjskom i/ili unutarnjim slojevima papira, također na zahtjev kupca, možemo ponuditi i mikroperforaciju kojom vreća postiže bolji protok zraka, odnosno pri punjenju vreće materijalom, zrak lakše izlazi iz vreće.

Tisak na vreći nudimo u 6 boja, kako na samom tijelu vreću, tako i na dnu i/ili ventilu iste. Izuzev industrijske ambalaže, u našem proizvodnom procesu radimo i male vrećice od 1 do 5 kilograma, od jednog sloja papira i s mogućnošću tiska u 6 boja. Papir čiji je sastav 100%tna celuloza drva četirana, vodotopive boje i škrobno ljepilo nabavljamo od renomiranih svjetskih proizvođača.